Welkom bij VV Volkegem

Belangrijk Nieuws!


Heeft uw zoon/dochter zin om te voetballen?

Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan uw zoon of dochter zich bij ons aansluiten. Voor de jongsten is er wekelijks is er een training op woensdag en een wedstrijd op zaterdag. Vanaf U10 zijn er 2 trainingen en een wedstrijd per week. De trainingen gaan door op de terreinen in de Lammekensstraat te Leupegem, de wedstrijden op het terrein in de Pelikaanstraat te Nederename.

Om een degelijke opvang en begeleiding te kunnen bieden, beperken we het aantal spelertjes per leeftijd. Zo zijn er enkel voor kinderen geboren in 2013 (U6), 2012 (U7), 2010 (U9) en 2007 (U12) nog plaatsen beschikbaar. Voor de andere leeftijdscategorie√ęn zijn de plaatsen beperkt.

Vooraleer definitief aan te sluiten bij de club mogen de kinderen eerst enkele trainingen bijwonen. Pas als ze zeker zijn dat ze willen voetballen sluiten we hen aan.

Wenst uw zoon/dochter eens te proberen, neem dan eerst contact via het contactformulier. We beantwoorden elke mail zo gauw mogelijk.


U17 VV Volkegem winnen tornooi in Coburg

Op uitnodiging van FC Neubert-Coburg verbleven onze 17- en 18-jaringen van 6 tot 9 juli in Coburg. Ze namen er deel aan een internationaal voetbaltornooi en sloten het af met winst in de finale.

Proficiat aan onze mannen met deze puike prestatie.


Facebookpagina VV Volkegem

Heb je onze facebookpagina al gevonden? Wie die nog niet kent, surft naar onderstaande link.

https://www.facebook.com/vvvolkegem/

Door op 'vind ik leuk' te klikken op deze pagina kan je hier ook nieuwsberichten over onze club volgen.


Meer over ons