Welkom bij VV Volkegem

Belangrijk Nieuws!


ONTGOOCHELEND!!!

Kosten noch moeite gespaard om onze terreinen in optimale conditie te brengen voor het komende seizoen! Op 3 panelen langs het terrein doen we een beleefde oproep om het terrein niet te betreden, maar desondanks konden enkele jongelui het gisteren niet laten om op het pas ingezaaide terrein in de Pelikaanstraat wat te ravotten en zwerfvuil achter te laten! Ik durf te hopen dat het uit onwetendheid is, maar twijfel toch aan de goede bedoelingen! Wat ons en de buren vooral stoot is dat dezelfden een paar jaar eerder met de juf zwerfvuil gingen ruimen. Nu laten ze het gewoon vallen, waar ze staan, ook al is er op 10 meter afstand een vuilnisbak...
PASDAGEN

Voor de uitrustingen en trainingsoutfit gaat VV Volkegem in zee met JAKO als leverancier. De firma Hotsport uit Zottegem-Velzeke treedt op als verdeler voor deze kledij.


Op 30 en 31 mei organiseren we samen met Hotsport de pasdagen. Die gaan door in de kantine in Nederename telkens van 18u30 tot 20u30.

Meer info volgt!


U15 VV Volkegem nemen deel aan Paastornooi in CASTEL MADAMA

De 33-tallige delegatie vertrok met de trein naar de luchthaven. In Zaventem nemen ze een vlucht naar Rome Fiumicino. De 19 spelers van VV Volkegem zijn ongetwijfeld vertrokken voor een onvergetelijk avontuur. Ze nemen in zusterstad Castel Madama deel aan een Internationaal tornooi en vertegenwoordigen er onze stad.

Op deze website kan je ze volgen in het fotoalbum 'Castel Madama'. https://vvvolkegem.peepl.be/nl/site/albums/1932/de...LENTEFESTIJN VV VOLKEGEM


Zaterdag 21 april van 18u30 tot 21u30

Hou deze datum al vrij!


Facebookpagina VV Volkegem

Heb je onze facebookpagina al gevonden? Wie die nog niet kent, surft naar onderstaande link.

https://www.facebook.com/vvvolkegem/

Door op 'vind ik leuk' te klikken op deze pagina kan je hier ook nieuwsberichten over onze club volgen.


Meer over ons