Pasdagen kledijpakket - bestelling clubkledij (onderbouw- en middenbouw)Beste

U ontving een mail met de vraag om zo mogelijk online in te schrijven en evt. het kledijpakket te bestellen. De deadline voor de online bestellingen wordt verlengd tot 16 juni! Zo hopen we het aantal personen op de pasdagen te beperken. 

Wenst u nog online te bestellen? Klik hier!


Nieuwe spelers en spelers die er voor kiezen om een kledijpakket te passen, kunnen dat op vrijdag 18 of zaterdag 19 juni naar een pasmoment komen in de kantine in Nederename. Op vrijdag van 18u tot 21u en op zaterdag van 9u tot 12 u.

Om de pasdagen Coronaproof te laten verlopen is inschrijving vooraf noodzakelijk!

Zowel op vrijdag als op zaterdag voorzien we 6 blokken van een half uur. Per blok laten we maximum 6 spelers toe van onder- en middenbouw vergezeld van 1 ouder én maximum 6 spelers vanaf U15 met 1 ouder.
Zo beperken we de wachttijden en kan er voldoende afstand gehouden worden tijdens het passen.

Bij de inkom staat er handgel om de handen te ontsmetten. Spelers vanaf 12 jaar én ouders dragen verplicht een mondmasker.

Om in te schrijven voor de pasdag klikt u hieronder verder door. Dan kan u een keuze maken voor een tijdblok dat u best past! Pas op er kunnen slechts 6 personen eenzelfde tijdblok kiezen. Daarom verwachten we dat iedereen zich aan de opgegeven uren houdt!

U kunt inschrijven tot donderdag 16 juni 21 uur.

Bedankt voor de medewerking!

Xavier en Thierry De Vos

 

Praktisch


Locatie:

Farmer Fox 2 - Complex Nederename

vrij 18 Start: vrijdag 18 juni 2021 18:00
zat 19 Einde: zaterdag 19 juni 2021 12:00