Welkom bij VV Volkegem


Onze jeugdopleiding ontving na de audit die in het voorjaar werd uitgevoerd het het kwaliteitslabel BASIC QUALITY - Gewestelijk. Deze erkenning is voor onze trainers en medewerkers een motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan en de komende twee jaar werk te maken van de aangereikte werkpunten.Niet-leden kunnen inschrijven door hier te klikken

Aangesloten spelers kunnen inschrijven door hier door te klikken

WEBSHOP

Onze webshop voor aankoop van clubkledij staat weer online bij HOTSPORTSHOP.EU, de leverancier van onze clubkledij. Voor extra bestellingen kan je nu rechtstreeks bij HOTSPORT bestellen.

Ga naar de Webshop bij HotSport.eu


Proeftrainingen

Wegens de grote instroom van nieuwe spelers kan er niet meer ingetekend worden voor proeftrainingen. Het is organisatorisch niet haalbaar om nog meer ploegen in te schrijven. Noodgedwongen is er een stop op inschrijven van nieuwe spelers, met uitzondering van spelers U6 (=jonger dan 6 jaar). 

Oudere kinderen kunnen zich wel aanmelden om opgenomen te worden op de wachtlijst.

Aanmelden kan door hier een contactformulier in te vullen of via mail aan VV Volkegem


Actie 'CLUBWASSEN'


Het beste wasprogramma

met CLUBKORTING

van € 20,00 voor € 13,00

Voor iedere ingeleverde clubvoucher ontvangt de club 2€


Klik hieronder voor je

VV Volkegem Clubvoucher CARWASH STROETTweedehandsmarkt VV Volkegem

In de facebookgroep 'Tweedehandsmarkt VV Volkegem' kan je tweedehands voetbalkledij, - schoenen en -accessoires voor een klein prijsje of gratis aanbieden aan andere spelers en ouders van VVV. Nodig gerust ook VVV-leden die jij kent uit én biedt gerust iets aan! De verantwoordelijkheid voor de aan- en verkoop ligt bij jullie zelf, wij bieden enkel dit toegankelijk platform aan. Veel (ver)koop- of schenkgenot!

Klik hier door naar de facebookgroep

Meer over ons